facebook |  Telefon 23 03 07 70   |   kunde innlogging

Boligalarm privat Nordstrand i Oslo

Boligalarm privat

Trygghet og sikkerhet i eget hjem er noe vi alle er opptatt av. Det er dessverre noen som opplever innbrudd i sitt eget hjem og hvor uerstattelige eiendeler går tapt, noen opplever også at tyvene har utført dette mens man selv var hjemme. Dette opplever de fleste som svært krenkende og skremmende. Mange bestiller alarm etter at de har opplevd innbrudd eller brann i sin bolig. Andre er føre var og bestiller alarmen som om det er en forsikring. Det er jo faktisk det en alarm er.

Før du velger sikkerhetsleverandør bør du stille deg selv spørsmålet: Hva er viktig for meg i forhold til en alarmtjeneste. Det aller viktigste for mange er hvor lang tid det tar fra alarmen utløses til en vekter er på stedet. Dette varierer mye fra selskap til selskap. Sikkerhetsgruppen Nordstrand har gjennomsnittlig utrykningstid på under 6 minutter, fra alarmen utløses til vekter er på stedet. Mange selskaper har ofte utrykningstider på en halv time eller mer.

Sikkerhetsgruppen Nordstrand leverer brukervennlige og driftssikre boligalarmer.

Alarmen kan også monteres slik at den kan benyttes om natten når du er hjemme.

Har dere husdyr kan alarmen monteres med detektorer som ikke bryr seg om disse. Alarmen kan aktiveres og dyret kan allikevel bevege seg fritt i boligen.

Bestill i dag - ring oss på 23 03 07 70

Sikkerhetsgruppen logo hvit

Telefon 23 03 07 70
post@sikkerhetsgruppen.no

Sikkerhetsgruppen AS
Utrykningsstasjon 1
Bjørnerudveien 13, 1266 Oslo

Utrykningsstasjon 2
Ekebergveien 178, 1162 Oslo

Følg oss på facebook