Alarm- og vektertjenester for bedrift og borettslag

Få en tryggere hverdag!

Sikkerhetsgruppen Nordstrand har den raskeste utrykningstiden på Nordstrand og vi er det eneste vaktselskapet som tilbyr boligalarm med 10 min. utrykningsgaranti!

Vi leverer det nyeste innen alarmanlegg og skreddersyr dette etter kundens ønske. Vi leverer også brann-, vann-, assistanse- og innbruddsalarm.

Brann- og innbruddsalarm
Kameraovervåking og adgangskontroll
Vektertjenester og inspeksjoner

Uforpliktende tilbud

Vektertjenester

Vi tilbyr fleksible vektertjenester til bedrifter, borettslag og andre organisasjoner:

  • Mobilt vakthold
  • Stasjonært vakthold
  • Bomiljøvakthold
  • Butikkvakthold

Innbrudd- og
assistansealarm

Vi er der når det trengs mest

Når bedrifter oppdager tyverier el., er det en trygghet i at vi er på stedet raskt for å assistere, bistå eller avverge en konfronterende situasjon. Dette gjør at de ansatte føler seg tryggere på arbeidsplassen. Arbeidsgivere kan med god samvittighet vite at deres ansatte og deres bedrift blir tatt godt vare på.

Kameraovervåkning

Realtidsovervåkning

Med realtidsovervåkning følger vi med på alt som skjer på din eiendom til avtalte tider. Ved eventuell fare kan vi manuelt utløse alarm og gi talebeskjeder til mulige inntrengere, slik at forsøk på innbrudd, herverk, etc. avverges.

Vi leverer alt innen montering, ettermontering og service på ITV-systemer. Alt innen kameraer, digital lagring, videolagring, IR-aktiverte kameraer, etc.

Sameier og borettslag

Vi tilbyr skreddersydde løsninger for sameier og borettslag enten det er felles brannvarslingsystemer eller individuelle alarmsystemer til flere boenheter.

Sikkerhetsgruppen Nordstrand leverer forsikringsgodkjente seriekoblet brannvarslingsystemer med alle nødvendige EN-krav. Dette kan kombineres med separate innbruddalarmer til hver enhet om ønskelig.

Bestill i dag - ring oss på 23 03 07 70

Telefon 23 03 07 70
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Utrykningsstasjon 1
Bjørnerudveien 8, 1266 Oslo

Utrykningsstasjon 2
Ekebergveien 178, 1162 Oslo