Bedriftsalarm

Et økende antall bedrifter velger Sikkerhetsgruppen Nordstrand AS som sin Sikkerhetsleverandør.

En av grunnene til dette er at vi er der når det trengs mest. Når bedrifter oppdager tyverier el., er det en trygghet i at vi er på stedet raskt for å assistere, bistå eller avverge en konfronterende situasjon. Dette gjør at de ansatte føler seg tryggere på arbeidsplassen. Arbeidsgivere kan med god samvittighet vite at deres ansatte og deres bedrift blir tatt godt vare på.

Våre vektere er spesielt oppmerksomme på hvordan de skal gå frem mht. vanskelige personer og konfliktløsning, noe som er spesielt ønskelig i en slik situasjon.

Sikkerhetsgruppen Nordstrand gir en utrykningsgaranti til sine bedriftskunder på 10 minutter. Dette vil si at om vi ikke er på stedet innen 10 minutter etter at vi har mottatt alarmen, så er utrykningen helt gratis. (Gjelder for våres kunder kun innenfor vårt dekningsområde). Vi vet av erfaring at det er minuttene som teller. Derfor ønsker Sikkerhetsgruppen Nordstrand å kunne tilby dette unike tilbudet til våre bedriftskunder.
SEND

Bestill i dag - ring oss på 23 03 07 70

Telefon 23 03 07 70
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Utrykningsstasjon 1
Bjørnerudveien 13, 1266 Oslo

Utrykningsstasjon 2
Ekebergveien 178, 1162 Oslo