• Borettslag

    Sikkerhetsgruppen leverer trådløse brannalarmsystemer med direkte varsling til døgnbemannet alarmstasjon.

    Har dere allerede alarm i bygget kan denne enkelt tilkobles vår alarmstasjon. Alarmen kan også kombineres med separate innbruddsalarmer til de boenheter som ønsker dette.

Sikkerhet for borettslag og sameier

Styret har ansvaret for brannsikkerheten

«De fleste branner utvikler seg svært raskt. Beboerne og Brannvesenet må varsles om at det brenner så tidlig som mulig. Styret er ansvarlig for at brannsikkerheten i bygningene er ivaretatt på en forskriftsmessig måte. Det er eier, representert ved styret i borettslaget eller sameiet, som har ansvaret for at det blir montert røykvarsler i hver boenhet».

- Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap

Få en tryggere hverdag!

Brann- og innbruddsalarm
Kameraovervåking og adgangskontroll
Vektertjenester og inspeksjoner

Vakthold og inspeksjoner

Forebyggende vakthold og inspeksjonstjenester.

Mobilt vakthold er forebyggende i forhold til uønskede hendelser som innbrudd, hærverk, branntilløp, vannskader og lignende. Vektere med uniformerte tjenestebiler patruljerer innom kunden et visst antall ganger i løpet av en dag/kveld/natt og kontrollerer området og bygningsmasse. Oppgaver utføres etter avtale kunden.

Kontroll av brannsikring og slukkeutstyr

Årlig kontroll og tilsyn med HMS-dokumentasjon

Med alarmavtale ivaretas løpende overvåking og drift av brannalarm anlegget av Sikkerhetsgruppen. Er styret pålagt årlig kontroll utføres dette av Sikkerhetsgruppen innenfor egen utvidet serviceavtale hvor styret mottar tilsynsrapport som dokumentasjon til sitt HMS.-arbeid. Vi ivaretar rutinemessig utbedringer og vedlikehold av alarmanlegget.

Bestill i dag - ring oss på 23 03 07 70

Telefon 23 03 07 70
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Utrykningsstasjon 1
Bjørnerudveien 8, 1266 Oslo

Utrykningsstasjon 2
Ekebergveien 178, 1162 Oslo