Besøk av Nissan

Besøk av Nissan

Som en av de aller første til å ta i bruk Nissan sine helt nye E-NV200 100% elektriske varebiler fikk det lokale alarmselskapet Sikkerhetsgruppen Nordstrand besøk av Nissan sitt franske filmteam.

Sikkerhetsgruppen Nordstrand advarer

Sikkerhetsgruppen Nordstrand advarer

I disse dager går et konkurrerende sikkerhetsselskap rundt på Nordstrand og feilaktig sier de må oppgradere ditt alarmanlegg. Slik Sikkerhetsgruppen er kjent med opererer selgere fra det konkurrerende selskapet på en svært pågående måte og tilbyr dere som kunder av Sikkerhetsgruppen et tilsynelatende godt tilbud.

Innbrudd

Innbrudd

Søndag kveld oppdaget May Christensen (21) at tyver hadde tatt seg inn rommene i kjelleren på familiens hus i Kransen.

Eneste selskap med 10 min utrykningsgaranti!

Eneste selskap med 10 min utrykningsgaranti!

Ditt lokale vaktselskap, Sikkerhetsgruppen på Nordstrand, har i år 15-års jubileum! Vi feirer det med å gi en garanti til våre kunder! Vi har en gjennomsnittlig utrykningstid på bare 6,1 minutter. Fra nå av vil vi gi dere en garanti på at vi faktisk holder det vi lover: Bruker vi mer enn 10 minutter på utrykning, får du et gavekort av oss på hele 1000,- kr til alle våre privatkunder! Mer om vår utrykningsgaranti finner du på sikkerhetsgruppen.no/10mingaranti

Ny nettside

Ny nettside

Vi i Sikkerhetsgruppen har i samarbeid med Bonefish redesignet og lansert ny nettside.

Innbrudds aktiviteten i vårt området har økt den siste tiden

Innbrudds aktiviteten i vårt området har økt den siste tiden

Sikkerhetsgruppen AS og Politiet har et tett samarbeid i disse dager. Dette er for å kartlegge mistenkelig aktivitet i området - mistenkelig personer, biler etc. Sikkerhetsgruppen AS har mange biler i omerådet til enhver tid, dette gjør at vi har en god mulighet til å observere.

Sikkerhetsgruppen på Facebook

Sikkerhetsgruppen på Facebook

Nå finner du Sikkerhetsgruppen også på Facebook. Vi vil også her legge ut nyheter og informasjon, så følg oss gjerne ved å "like" siden vår.

Bestill i dag - ring oss på 23 03 07 70

Telefon 23 03 07 70
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Utrykningsstasjon 1
Bjørnerudveien 13, 1266 Oslo

Utrykningsstasjon 2
Ekebergveien 178, 1162 Oslo