Innbrudds aktiviteten i vårt området har økt den siste tiden

Innbrudds aktiviteten i vårt området har økt den siste tiden

Sikkerhetsgruppen AS og Politiet har et tett samarbeid i disse dager. Dette er for å kartlegge mistenkelig aktivitet i området - mistenkelig personer, biler etc. Sikkerhetsgruppen AS har mange biler i omerådet til enhver tid, dette gjør at vi har en god mulighet til å observere.

Vi anbefaler alle våre kunder å ha øynene åpne og ikke være redde for å ringe oss om det skulle være noe.

Her er det noen tips.

1. Skru på alarmen

Skru på alarmen hele tiden når du forlater huset, selv om du skal ut med hunden i 5 minutter. Eller bare kjapp tur innom butikken.

2. Ikke Facebook

Ikke fortell om ferien på Facebook og e-post. Du må for all del ikke legge ut informasjon om at du "er på ferie frem til xx. dato".

3. Allier deg med naboen.

Spør naboen om de kan ta inn posten om du skal være bortreist i flere dager. Si ifra til naboen, om de skulle se noe mistenkelig på din eiendom, be de ringe ditt lokale vaktselskap Sikkerhetsgruppen AS på 23 03 07 70.

4. Viderekoble husstelefonen din.

Om du skal være borte i noen dager, viderekoble hustelefonen din. Mange tyver ringer på forhånd for å sjekke om huset står tomt. Ikke sett på telefonsvareren med beskjed om at du er på ferie. Sett i stedet over telefonen til mobilen, dit du reiser, eller til en bekjent.

5. Fyll søppelkassen

En tom søppelkasse viser at du ikke er hjemme. Be naboen om å sette pose i stativet og legge litt søppel i kassen.

6. Fjern verdisaker

Ikke la sølvtøy, smykker, fotoutstyr, penger og andre lett omsettelige verdigjenstander ligge i huset. Verdifulle gjenstander bør oppbevares i bankboks. Lag gjerne en oversikt over verdigjenstandene i boligen og ta bilder av dem og rommene i huset. Husk å oppbevare bildene på et innbruddssikkert sted (for eksempel på e-post).

7. Lat som du er hjemme

Sett gjerne kaffekoppen igjen på bordet når du drar, og la noen leker ligge utover gulvet. Ikke trekk for gardinene eller la blomstene stå og visne i vinduskarmen. Men husk på hva tyvene kan se utenfra. Står den nye flatskjermen på utstilling i stuevinduet, bør du flytte den.

8. Styr lys og lyd

Et enkelt tidsur kan slå av og på lys og kanskje en radio mens du er borte.

Bestill i dag - ring oss på 23 03 07 70

Telefon 23 03 07 70
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Utrykningsstasjon 1
Bjørnerudveien 13, 1266 Oslo

Utrykningsstasjon 2
Ekebergveien 178, 1162 Oslo