Skip to main content
Gjør hjemmet ditt tryggere med overvåkningskamera

Gjør hjemmet ditt tryggere med overvåkningskamera

Del:

For å holde hjemmet ditt trygt, har du sikkert gjort flere tiltak som å installere en boligalarm og låser på ytterdører og vinduer. Men har du vurdert kameraovervåkning? Vi forteller deg hvordan et utendørs overvåkningskamera kan være med å bidra til å forebygge både innbrudd og hærverk. 

Et utendørs overvåkningskamera kan drastisk redusere sjansen for tyveri fordi du vil til enhver tid ha oversikt over hva som foregår utenfor boligen din. Det fungerer med andre ord som et ekstra par øyne for å overvåke eiendommen. 

Skrem bort innbruddstyven

I tillegg til å gi deg et fullt overblikk over mistenkelige aktiviteter døgnet rundt, har overvåkningskameraet en annen viktig funksjon: den skremmer bort ubudne gjester. Selv om du ikke skal stole kun utelukkende på et overvåkningskamera for din sikkerhet, er den et viktig supplement til et alarmsystem – hovedsakelig fordi det virker avskrekkende. Hvis en potensiell inntrenger ser kameraet er det ofte enklere å hoppe over hjemmet ditt og bevege seg mot et lettere mål. 

Les også: Smarthus: Et alarmsystem som integrerer alle sikkerhetsløsninger

Bli varslet i sanntid 

Med et overvåkningskamera vil du kunne se hva som har foregått utenfor hjemmet ditt når du sov eller ikke var hjemme. Du kan også aktivere lyd, så du kan høre hva som skjer om det skulle dukke opp noe mistenkelig. Noen mer avanserte kameraer er i tillegg appstyrt, slik at du kan se sanntidsvideo og gjøre opptak direkte fra din smartenhet. På denne måten blir du varslet i sanntid hver gang kameraet aktiveres av en bevegelse. Uansett om det er snakk om mistenkelig aktivitet i oppkjørselen eller nabobarn som graver opp blomstene dine, så vil du kunne se det. 

Ta innbruddstyven på fersken 

Hvis noe skulle skje i eller utenfor hjemmet ditt, vil overvåkningskameraet kunne hjelpe deg å identifisere personen som gjorde det. Det eneste du trenger å gjøre er å gå gjennom videoopptakene og du vil kunne få et bilde av personen som brøt seg inn i huset ditt eller ødela noe på eiendommen din. Disse opptakene kan dessuten brukes til å hjelpe politiet med å løse saken. 

Sikkerhetsgruppen hjelper deg med å installere videoovervåkning hjemme 

For at du trygt skal kunne forlate hjemmet ditt uten tilsyn, kan Sikkerhetsgruppen hjelpe deg med å installere et overvåkningskamera utenfor ditt hjem. Vårt utendørs HD-overvåkningskamera er appstyrt og tilkobles WiFi samt strøm, og tar opp sylskarp sanntidsvideo hver gang kameraet registrerer en bevegelse. Lær mer om utendørskameraet her og ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål!