Skip to main content

Boligalarm

Vi tilbyr boligalarm som sikrer din bolig mot både brann og innbrudd. Få kontroll over boligens sikkerhet via mobilen, og forsikre deg om at hjemmet ditt er i god behold, uansett hvor du er i verden! 

Kan betjenes på flere måter

Vårt smartalarmsystem gir deg et moderne anlegg som kan betjenes både via mobilapplikasjon eller på tradisjonelt vis med kodepanel og kodebrikker. Det er enkelt og brukervennlig, og du har full kontroll over boligen din til enhver tid. Se hvem som kom sist hjem, eller følg med på temperaturen i din bolig via målere som er innebygget i våre optiske og seriekoblede røykvarslere.

«Se hjem-funksjon»

Som standard følger det med en bevegelsesensor i grunnpakken. Du kan også velge et innendørs kamera om det er ønskelig. Kameradetektoren har en tilleggsfunksjon som automatisk tar stillbilder ved utløst alarm. Disse kan vår alarmstasjon benytte for verifisering av alarmen. Om ønskelig, kan du enkelt bruke detektorens «Se hjem-funksjon» til å ta egne stillbilder til enhver tid. Bildene kan lastes ned på telefonen din fra appen.

Med alarm fra Sikkerhetsgruppen får du et moderne og oppdatert system med mange muligheter, samtidig som du får en lokal leverandør som gir deg kort utrykningstid! Vi er alltid i nærheten, og har fokus på rask utrykning og god kundeservice. Kontakt oss i dag for skreddersydde løsninger og en tryggere fremtid!