Skip to main content

Utendørs kameraovervåkning

Gi boligen et par ekstra øyne. Et appstyrt utendørskamera gir deg full oversikt over hva som skjer på din eiendom når du ikke er til stede. Du kan se live video og gjøre opptak direkte fra mobilen i sylskarp kvalitet.

Utendørskameraet aktiveres av bevegelse, og varsler deg i sanntid gjennom pushvarsel direkte på telefonen. Kameraet kan programmeres til å kun registrere bevegelser fra mennesker, så du ikke får uønskede notifikasjoner om et dyr har ruslet inn i hagen. Du kan også stille det inn til å kun aktiveres i ønskede tidsrom eller ukedager.

Følg med i appen

Uansett om du er bortreist eller sitter inne og slapper av, kan du se hva som skjer i appen og finne ut om det er ubudne gjester eller mistenkelig aktivitet i oppkjørselen, hagen eller andre steder.

Mange muligheter

Dersom du ikke ønsker det, trenger ikke kameraet være tilkoblet alarmen. Den tar opp video uavhengig av tilkobling, og gir deg oversikt over siste bevegelser, muligheten til å gjøre opptak og ta stillbilder, aktivere lydopptak, samt se historikken.

Vi hjelper deg med å finne ut hvor det bør settes opp, og installerer kameraet for deg. Hos Sikkerhetsgruppen får du gratis teknisk service, og kostnadsfri erstatning om utstyret skulle bli ødelagt. 

Vi leverer moderne løsninger innen alarmsystemer, adgangskontroll, ITV, m.m. Vi er alltid i nærheten, og har fokus på rask utrykning og god kundeservice. Kontakt oss i dag for skreddersydde løsninger og en tryggere fremtid!