Skip to main content

Yale Doorman

Yale Doorman er den innovative løsningen som gjør hverdagen enklere for deg og familien. Med denne integrasjonen slipper du de vanlige bekymringene i den hektiske hverdagen: Hvor la jeg nøklene? Husket jeg å låse døren? Hva om ungene mister nøklene på vei hjem fra skolen? Med Yale Doorman trenger du kun å taste en kode for å komme inn.

Nøkkelfri løsning

En nøkkelfri løsning gjør hverdagen enklere, men enda bedre er det når låsen snakker med alarmsystemet! Med vår smartalarm kan du integrere Yale Doorman V2/V2N til ett og samme system. Det vil si at du kontrollerer alt via en app. 

Når du taster riktig kode vil alarmen din skru seg automatisk av. På den måten vil du kunne gå rett inn døren uten å tenke på alarmen. Du kan også aktivere døren med «automatisk» låsing, slik at døren alltid er låst.

Lås døren med appen

Via vår mobilapplikasjon kan du åpne døren mens du er på vei mot den, eller du kan låse opp for en håndverker, vaskehjelp eller en nabo. Du låser også enkelt døren i appen når de er ferdige med sitt. Ved hjelp av «Mine sider» kan du administrere koder til hele familien og andre gjester dersom noen skal ha tilgang til ditt hjem over en lengre periode. Kodene kan enkelt slettes igjen, og du kan like enkelt opprette nye ved behov. 

Glem stresset med å overrekke nøkler, gjemme dem under dørmatten eller legge dem i postkassen. Med Yale Doorman er mobilen dørvakten din! 

Sikkerhetsgruppen leverer moderne løsninger innen alarmsystemer, adgangskontroll, ITV, m.m. Vi er alltid i nærheten, og har fokus på rask utrykning og god kundeservice. Kontakt oss i dag for skreddersydde løsninger og en tryggere fremtid!