Skip to main content

Skallsikring

Skallsikring er et kjært barn med mange navn som mange er veldig opptatte av, men hva betyr det egentlig? Skallsikring er rett og slett en innstilling på alarmen som sikrer ytterveggene, boligens «skall». Slik beskytter du hjemmet mot innbrudd mens du er hjemme og kan bevege deg fritt innendørs, uten at alarmen utløses. 

Forskjellige sensorer

Skallsikringspakken består av forskjellige sensorer: En liten magnet og sjokksensor som reagerer på harde slag og bruk av verktøy som for eksempel brekkjern eller drill, og en glassbruddsensor som reagerer om en rute blir knust. En sirene som er tilkoplet alarmen utløses og alarmsentralen blir varslet. Da rykker Sikkerhetsgruppen ut, og tyvene kan bli skremt bort allerede før innbruddet har skjedd.

Skru på hele eller deler av alarmen

Alarmen kan aktiveres på to måter: Du kan skru på hele alarmen (både magnetkontakter på dørene og bevegelsessensorer) eller du kan skru på «halve» alarmen, det såkalte skallet, og da kun magnet og sjokksensorer, og/eller glassbruddsensorene. Det følger også med en innstilling for husdyrsensor, slik at du trygt kan bruke både skall og helsikring av boligen uten at kjæledyret utløser en falsk alarm.

Skallet definerer vi sammen med deg slik at skallsikringen fungerer etter dine ønsker og behov, og sikringen kan utvides til så mange dører og vinduer du selv ønsker. Her er det mange muligheter, og vi hjelper deg gjerne med å besvare alle dine spørsmål! 

Sikkerhetsgruppen leverer moderne løsninger innen alarmsystemer, adgangskontroll, ITV, m.m. Vi er alltid i nærheten, og har fokus på rask utrykning og god kundeservice. Kontakt oss i dag for skreddersydde løsninger og en tryggere fremtid!