Skip to main content
Smarthus: Et alarmsystem som integrerer alle sikkerhetsløsninger

Smarthus: Et alarmsystem som integrerer alle sikkerhetsløsninger

Del:

Du har kanskje hørt snakk om smarthus? Men hva er det egentlig? Og hvem passer det for? Vi gir deg en innføring i alt du trenger å vite om smarthus. 

Hva er egentlig et smarthus?

Enkelt forklart er et smarthus en bolig med ulike sensorer som snakker sammen og styres trådløst fra et felles panel. Det vil si at du har et kontrollsystem for alle sikkerhetsløsninger i hele huset og at sikkerhetsutstyret ditt kan samarbeide. Løsningen gir deg full oversikt over alle smarte funksjoner i huset rett fra en app på mobilen. Der kan du overvåke og kontrollere alt fra brannalarm og boligalarm til belysning og strømforbruk. Smart, ikke sant?

Les også: Sikkerhetsgruppen var et helt åpenbart valg for oss

Velg smarthjem-løsninger etter ditt behov 

I dag finnes det et stort utvalg av smarte løsninger som du kan koble opp på ditt smarthussystem. Du velger selv hvilke smarte løsninger du ønsker å integrere i ditt system. Det kan hende du har behov for noen av dem, men at andre ikke er relevante for din bolig. Det er alltid mulig å starte med noen funksjoner og bygge på med flere smarte løsninger etter hvert. Alle funksjonene styres fra appen på din mobil.

Du kan blant annet velge å installere følgende smarte løsninger: 

  • Yale Doorman: Smart kodelås til ytterdøren. 
  • Videoringeklokke med direkte film og kommunikasjon rett til mobilen.
  • Optisk seriekoblet røykvarsler med sikring mot både innbrudd og brann. 
  • Utendørskamera med HD-kvalitet.
  • PIR fotosensor med blits. 
  • Husdyrimmun bevegelsessensor.
  • Strømstyring til alle stikkontakter.
  • Styring av lys. 

Ønsker du hjelp til å gjøre boligen din tryggere? Vi hjelper deg i gang.

Hvordan fungerer smarte alarmsystemer og hvem kan dra nytte av dem? 

En fordel med et smarthus er at du kan styre alle funksjonene til boligen fra en app på mobilen. På denne måten har du full oversikt over de ulike funksjonene, selv når du ikke er hjemme. Du kan skru av og på lys, stille inn temperatur, låse opp og igjen ytterdøren og få tilgang til overvåkningskameraer direkte.

Alle kan dra nytte av smarte løsninger i sitt hjem. Du trenger ikke å ha gode IT-kunnskaper på forhånd. Alt installeres, vedlikeholdes og gjøres klart for deg, slik at du kun trenger å styre funksjonene via appen. Eldre kan spesielt dra nytte av et smart alarmsystem som oppretter kontakt om uhellet skulle være ute, skrur av strøm til komfyr eller skrur på lyset ved utløst alarm. 

Få hjelp med din smarthusteknologi av Sikkerhetsgruppen

Hos sikkerhetsgruppen tar vi din trygghet på alvor. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å komme i gang med ditt smarthus. Uansett om du trenger hjelp til installasjon, vedlikehold eller har spørsmål om smarthus er det bare å ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale.