Skip to main content
fri service boligalarm

Livstidsgaranti

Vi leverer alarmer med livstidsgaranti.

Så lenge du er kunde hos oss er det vårt ansvar at alarmanlegget fungerer. Det betyr at bytte av deler på alarmanlegget er kostnadsfritt.

Vi overvåker ditt alarmsystem 24/7

Vi får inn feilmeldinger om noe er galt med systemet. Vi kontrollerer at ditt system alltid har kontakt med oss, og systemet sier i fra ved lavt batteri eller om det har mistet kontakt med en sensor, for eksempel.

Service på anlegget

Etter behov utfører vi gratis service på anlegget, så det til enhver tid er i orden. Kontrollintervallet er for de fleste av våre kunder på ca 2 år, men dette kan variere. Vi kommer selvfølgelig om vi får inn en feilmelding før neste rutinekontroll. Vi bytter også batterier kostnadsfritt når det er nødvendig, men prisen for selve batteriene vil du som kunde bli belastet for.

Når vi får inn en feilmelding tar vi straks kontakt med deg for å avtale tid for service.

Opplever alarmen din strømbrudd vil vi følge opp dette, og du får en automatisk varsling hvis strømmen er borte i mer enn 30 minutter.

Vår fri service gjelder kun reparasjon/service/bytte på eksisterende produkter du har hos oss. Ønsker du å oppgradere eller å kjøpe tilleggskomponenter tar vi betalt for installasjonen.

Fri service på anlegget gjelder ikke om skaden er selvforskyldt eller kommer av naturlige årsaker som lynnedslag eller flom.