Skip to main content
unik personlig service

Unik personlig service

Vi i Sikkerhetsgruppen ønsker alltid å yte det lille ekstra for våre kunder.

Vi gir derfor våre kunder det vi kaller for unik personlig service inkludert i ditt alarmabonnement. Alle utrykninger er kostnadsfrie.

Forebyggende arbeid

Hender det at du glemte å låse verandadøra før du reiste på hytta? Eller er du usikker på om du slo av kaffetrakteren?

Vi stikker gjerne innom boligen din og skrur av kaffetrakteren, strykejernet eller annet du har glemt å skru av. Og låser selvfølgelig døren etter oss.

Som ditt lokale vaktselskap er vi alltid i nærheten av ditt hjem. Vår unike personlige service yter vi ikke bare for å hjelpe våre kunder, men det er også forebyggende arbeid. En ulåst verandadør eller en alarm som er glemt å slå på er lett bytte for innbruddstyver. Et elektrisk apparat som står i er en brannfare. Derfor er det viktig at du sier i fra til oss om du er usikker, så sjekker vi en ekstra gang for deg.

Vår viktigste jobb er å forebygge.

Glemt nøkkel?

Det hender ofte at våre kunder har glemt at rørleggeren skal komme innom. Da er det greit å kunne ringe oss så vi kan både låse inn og ut rørleggeren så ingen tid blir bortkastet. Du slipper å dra fra jobben, og rørleggeren slipper å vente ekstra lenge.

Har barnet ditt mistet nøkkelen sin på vei hjem fra skolen eller glemt koden? Vi er raskt på plass for å låse han eller henne inn.

Lei oss inn på engasjement

Skal du være borte over lengre tid eller for eksempel har et oppussingsprosjekt på gang kan du leie oss inn på engasjement. Dette er et trygt valg om du ikke ønsker å gi fra deg nøkkel til håndverkere eller legge den under matta. For en liten kostnad kan vi sørge for at håndverkerne kommer seg inn og ut, eller at vi henter posten din jevnlig, eller leverer og samler nøkler hvis du leier ut i sommermånedene. Dette er eksempler på hva vi kan gjøre for deg.

Fyll ut skjema for et uforpliktende tilbud på boligalarm og alarmabonnement hos oss.