Skip to main content

Sikkerhet for ditt hjem

Vi leverer moderne boligalarmer som kan fjernstyres via alarmapplikasjoner på mobilen, og de kan integreres med låsesystemet Yale Doorman. Med en komplett sikkerhetspakke for alarm og dørlås, vil disse to kommunisere med hverandre slik at hverdagen både blir tryggere og enklere. For eksempel skrur alarmen seg av når det er du som åpner, slik at du aldri trenger å betjene alarmen manuelt.

Vår alarmavtale sørger for alarmoverføring til døgnbemannet stasjon ved alle typer utløste alarmer, der vi er klare til å rykke ut ved behov.

Boligalarm

Vi leverer og skreddersyr alarmanlegg etter dine behov, med alt fra kodelåser med individuelle passord og trådløse kodebrikker. Vi kan tilby utstyr som er husdyr-tilpasset slik at kjæledyrene kan bevege seg fritt i boligen mens alarmen er aktiv. Vi har også enkel og tilpasset løsning for skallsikring som kan aktiveres til ønsket tid når nattetimene kommer. 

Yale Doorman

Få en nøkkelfri hverdag med Yale Doorman. Med denne kan du lage koder etter behov, og integrere dørlåsen med alarmsystemet i alarmapplikasjonen. Dette gir deg en enklere betjening av både alarm og dørlås, og tilbyr mer automatikk i hverdagen. Du fjernstyrer og har kontroll til enhver tid, alt samlet i én og samme app.

Skallsikring

Er du husredd eller har barn som er mye hjemme alene etter skoletid, eller ønsker du bare litt ekstra beskyttelse for å sove godt om natten? Med skallsikring beskyttes boligen til enhver tid med aktiverte sensorer på vinduer og dører, og uvedkommende oppdages mens de fortsatt er på utsiden av huset. Slik kan du bevege deg fritt inne i huset, samtidig som tryggheten er på plass. 

Utendørs kameraovervåkning

Gi boligen et ekstra par øyne. Vårt utendørs overvåkningskamera er appstyrt og tilkobles WiFi, og tar opp sanntidsvideo i sylskarp kvalitet. Vi rådgir deg hvor det bør settes opp, og installerer det for deg. Kameraet har mange innstillinger som styres enkelt via egen mobilapplikasjon. I tillegg til å se ting mens de skjer, får du også tilgang til opptak og stillbilder. Du kan også sette opp regler og tilpasse disse etter klokkeslett og ukedager. Dette gjør at du blir varslet om uvedkommende har tatt turen til uønskede tider.

Skreddersydde tjenester 

Vi ønsker alltid å yte det lille ekstra for våre kunder. Ved siden av våre moderne alarmsystemer, kan vi tilby unik personlig service. Glemte du å låse verandadøren før du reiste på hytta? Eller er du usikker på om du skrudde av kaffetrakteren? Vi stikker gjerne innom boligen din og tar de nødvendige rundene, låser og skrur av der det er behov, og låser selvfølgelig døren etter oss. 

Det viktigste er at du skal føle deg trygg og ivaretatt, og derfor strekker vi oss langt for å møte dine ønsker og behov. Ønsker du å skreddersy en avtale? Ikke noe problem!

Komplett sikkerhetspakke gir en enklere hverdag

Trygghet og sikkerhet i eget hjem er noe vi alle er opptatt av. Sikkerhetsgruppen AS har sikret privatboliger mot innbrudd og brann- og vannskader siden 1999. Vi leverer brukervennlige og driftssikre boligalarmer som er blant de beste på markedet. Gi familien en enklere hverdag med full kontroll av boligen via smarttelefonen. Få alarmsystem, SOS-app, kamera, ringeklokke og mer rett på mobilen.

Prisoversikt for sikring av bolig

Vi er en totalleverandør av boligsikring, med gunstige vilkår for utrykning og konkurransedyktige priser. Dersom du har fått et tilbud fra en annen leverandør, kan vi tilby samme antall alarmkomponenter med tilsvarende funksjonalitet til en billigere penge. Ta kontakt for å få et tilbud!