Skip to main content

Sikkerhet for din hytte

Hos Sikkerhetsgruppen tilbyr vi en komplett løsning for å ta kontroll over din hytte med kun et tasteklikk på telefonen. Med vår innovative hyttestyringsapp kan du enkelt administrere og overvåke ulike aspekter av hytta, fra sikkerhet til komfort.

Enten det er å aktivere alarmen, overvåke temperaturen, sjekke kameraene eller til og med slå på varmen før ankomst, har du full kontroll uansett hvor du er. Gjør hyttelivet ditt smartere og mer praktisk med avansert hyttestyringsteknologi fra Sikkerhetsgruppen.

Brann- og innbruddsalarm

Ta kontroll over sikkerheten på hytta slik du ønsker. Vårt avanserte alarmsystem er enkelt å installere og enda enklere å styre via appen. Uansett hvor du er, kan du aktivere og deaktivere alarmen med et tasteklikk på telefonen din.

Utendørs kameraovervåkning

Med vår brukervennlige app kan du enkelt overvåke kamerabildene hvor enn du er. Uansett om du ønsker å sjekke for uvedkommende eller se hvor mye snø som har falt, gir våre kameraer deg den nødvendige tryggheten og bekvemmeligheten.

Fjernstyring

Ved hjelp av våre smartkontakter kan du enkelt skru på varmen før du ankommer, og justere temperaturen på avstand, slik at du alltid kommer til en behagelig hytte. Med hyttestyring i fingertuppene, er komfort bare et tasteklikk unna, og du får mest mulig ut av hytteopplevelsen.

Skreddersydde tjenester 

Du har kanskje opplevd å sitte i bilen på vei til hytta og bekymre deg for om noe har frosset i løpet av vinteren? Denne bekymringen kan du lett unngå med en app for hyttestyring. I samme app kan du kombinere de behagelige funksjonene ved hyttestyring med et FG-godkjent alarmsystem som gir deg all kontroll på ett sted. Alarmsystemet varsler både ved brann og innbrudd, og kan aktiveres og deaktiveres slik det passer deg. I visse områder tilbyr vi også vekterutrykning når alarmen aktiveres, avhengig av hvor hytta befinner seg.

Samkjørt sikkerhetsløsning med et trykk på telefonen

Som alle andre fritidsboliger, er hytta en kjær, men noe mindre besøkt eiendom. For noen kan det gå årstider mellom hvert besøk. Når hytta står uten tilsyn i lengre perioder, er den naturligvis mer utsatt for skader og innbrudd enn en vanlig enebolig. 

Hvor trygg er din hytte når du ikke er til stede? Få bukt med bekymringer og unødvendige farer med et komplett alarmsystem som tillater fjernstyrt overvåking. Slik øker du også mulighetene for å avverge skader helt, for eksempel ved innbrudd eller ulykker.

Prisoversikt for sikring av hytta

Kjøp alarmsystemet på en rentefri nedbetaling over 3 år. Abonnementet dekker tilkobling til døgnbemannet alarmstasjon og tilgang til app og web-portal, samt datatrafikk på simkortet. Det hele leveres ferdig programmert fra Sikkerhetsgruppen som du enkelt tar med og monterer selv klart til bruk.