Skip to main content
Ytterdør med kodelås: En lettere hverdag for hele familien

Ytterdør med kodelås: En lettere hverdag for hele familien

Del:

Mennesker slutter aldri å utvikle nyskapende teknologi som kan gjøre livene våre lettere. Kodelås til ytterdøren er et velkomment tilskudd i hverdagen. Se for deg en nøkkelfri tilværelse for deg og familien. For godt til å være sant? 

Nøkkelfri hverdag med elektronisk kodelås til ytterdøren

Vi har alle opplevd det. Du kommer hjem og oppdager at nøklene er søkk vekk. Det resulterer i et dyrt og kjedelig besøk av låsesmeden. Med en elektronisk kodelås er du garantert å aldri havne i den situasjonen igjen. Opplev friheten av å vite at du kommer deg inn døra uansett. En nøkkelfri hverdag gir deg en bekymring mindre! 

Del ut personlige koder

Når du har en elektronisk kodelås er det ofte mulig å opprette flere forskjellige koder. Det betyr at alle i familien kan få en egen personlig kode. Du kan også opprette koder som kun varer i for eksempel 24 timer hvis du skal få en pakke levert mens du er på jobb, eller i en uke hvis du skal leie ut boligen. 

Sammen med låsen får du også elektroniske kodebrikker som kan aktiveres og deaktiveres som du vil. Hvis du mister en kodebrikke kan du med andre ord bare deaktivere den, slik at den ikke lenger fungerer. Enkelt og greit!

Les også: Smarthus: Et alarmsystem som integrerer alle sikkerhetsløsninger

Selvlåsende magi

Vi har alle kjent på det, du har akkurat kommet frem på ferie også vrir det seg i magen når du blir usikker på om du husket å låse døra før du dro. Heldigvis har mange elektroniske låser muligheten til å bli programmert til å låse seg selv. Du kan velge å alltid la døren låse seg selv etter for eksempel ett minutt. Da trenger du aldri mer å tenke på å låse døren på vei ut. En tryggere hverdag for deg og familien din!

Lås døren med mobilen

I en tid hvor mobilen er som en forlengelse av armen skulle det bare mangle at den kan brukes som nøkkel. Mange nye elektroniske låser kan kobles opp til WiFi og mobilen. Du kan med andre ord styre låsen rett fra en app, selv når du ikke er hjemme. Da har du også alltid mulighet til å se om det er låst eller ikke. Trygt og enkelt. 

Les også: Slik sikrer du boligen din før du drar på ferie

Batteridrevet lås

Elektroniske låser krever strøm, de aller fleste i form av et batteri. Batteriet holder heldigvis lenge, selv i minusgrader og byttes enkelt ved behov. Den praktiske løsningen fører til minimalt med vedlikehold. 

Om du skulle komme hjem til en lås uten batteri er det bare å jumpstarte låsen ved å holde et standard ni volts batteri inntil en batterilader på undersiden. Da vil låsen fungere som normalt, og du kan bytte batterier når du er kommet deg inn. Låsen sier fra i god tid før batteriene går ut, derfor er det lurt å bytte dem når du får beskjed om det.

Vurderer du å skaffe elektronisk kodelås til ytterdøren? 

Hos Sikkerhetsgruppen har vi lang erfaring med å installere, vedlikeholde og veilede om elektroniske kodelåser. Vi tilbyr den elektroniske kodelåsen Yale Doorman Classic og hjelper deg mer enn gjerne over i en nøkkelfri hverdag. Ta kontakt dersom du lurer på noe, eller ønsker et tilbud på elektronisk kodelås.