Skip to main content
– Sikkerhetsgruppen var et helt åpenbart valg for oss

– Sikkerhetsgruppen var et helt åpenbart valg for oss

Del:

Da Henrik Størmer (48) flyttet til Nordstrand for 15 år siden forhørte han seg med naboer om hvilken sikkerhetsleverandør de ville anbefale. Han oppdaget fort at valget var enkelt: Sikkerhetsgruppen var helt klart nummer én på sikkerhet i dette nabolaget.

Fra nøkkelbarn til Yale Doorman–mann 

Foruten å være trygg på at Sikkerhetsgruppen Nordstrand er der i løpet av noen få minutter når brannalarmen eller innbruddsalarmen går, er det flere tjenester Sikkerhetsgruppen leverer som Størmer synes gjør livet litt enklere. 

– Etter vi fikk installert Yale Doorman, en digital nøkkelløsning, har jeg aldri sett meg tilbake. Jeg, som mange andre, vokste opp med tradisjonelle nøkler. Nå som voksen synes jeg hele nøkkelopplegget er slitsomt, sier Størmer. 

Han forteller om hvordan en digital løsning som Yale Doorman var en stor fordel når barna ble gamle nok til å komme seg til og fra skolen på egenhånd.   

– Det er ikke noe pes med å måtte passe på at alle har husket nøklene sine. Det eneste vi trenger å huske er en enkel kode. 

En kode som forresten også er koblet til alarmsystemet ditt. 

– Det er jo helt genialt! Nå har vi ikke noe panel der vi må trykke inn enda en kode når vi går inn i huset for å koble av alarmen. Den er allerede deaktivert når du kommer inn, sier Størmer. 

Samtidig gjør Yale Doorman det vanskelig for potensielle innbruddstyver å komme seg inn i huset fordi den automatisk varsler alarmselskapet hvis noen bryter opp døren, eller trykker feil nummer for mange ganger.

– I tillegg er det digg med kodelås hvis noen trenger å hente noe de har glemt, eller skal levere en pakke eller annet når vi ikke er hjemme for å slippe dem inn. Alt i alt er det bare en mindre ting å tenke på i hverdagen, og du vet at du har noen i ryggen om noe suspekt foregår i boligen din, sier Størmer. 

– Yale Doorman er som å gå fra fasttelefon til mobiltelefon. Du går ikke tilbake igjen til nøkler. Det skjer bare ikke.

Les også: 5 gode grunner til å anskaffe boligalarm 

SOS-appen bringer trygghetsfølelse til pappahjertet

Etter at SOS-appen ble lansert og tilbudt gratis til alle kunder av Sikkerhetsgruppen, har dette blitt en av appene Størmer og barna hans bruker på daglig basis.  

Appen er i utgangspunktet utviklet for å gi trygghet utenfor hjemme ved at den sender ut varsel til vår alarmstasjon med din GPS-lokasjon, slik at en vekter fra Sikkerhetsgruppen, politi eller nødetat kan rykke ut dit du er hvis du trenger hjelp.  

Størmer bruker den likevel aller mest til å kunne holde et ekstra blikk på barna når de ikke er hjemme via et Geofence i appen. 

– Appen sender meg et lite varsel når barna er på vei hjem fra skolen. Jeg har plottet inn et område i appen der skolen og skoleplassen ligger. Appen sier ifra når de beveger seg utenfor denne sirkelen, og den gir beskjed når de har ankommet huset. Det er jo ikke for at jeg skal kontrollere alt de driver med, men det føles godt som pappa at jeg har litt oversikt, sier Størmer. 

Han har også vist barna sine hvordan de bruker appen om de skulle ha behov for det ‒ noe de heldigvis ikke har trengt å gjøre. 

– Igjen, det handler om trygghet for pappahjertet. Det er godt for å vite at de har et hjelpemiddel på mobilen sin om noe skulle skje. I det siste har det gått et rykte her i nabolaget om en mann i en hvit van som har oppført seg upassende overfor barn, og da føles det godt med litt ekstra back-up, forklarer Størmer.

 

 Last ned SOS-appen for iPhone

 Last ned SOS-appen for Android

 Appen er gratis for alle kunder av Sikkerhetsgruppen.

‒ Sikkerhetsgruppen er ekstremt serviceinnstilte og alltid løsningsorienterte

For Størmer har Sikkerhetsgruppen vært en leverandør på trygghet siden hans første barn kom til verden, og han har alltid opplevd at de er til stede og servicefokuserte ‒ selv når det er falsk alarm.

– Jeg glemmer aldri dagen etter mitt første barn var født og jeg kom hjem fra sykehuset for å hente noen ting og bare få på meg noen rene klær. Jeg var, forståelig nok, litt i tåken og alarmsystemet var helt nytt. Da jeg åpnet døren gikk alarmen av og etter noen minutter sto hele (det føltes i hvert fall sånn ut) Sikkerhetsgruppen utenfor med vakthunder og sirener. Jeg ble kjempestresset først, ler Størmer. 

Heldigvis ble han møtt av noen hyggelig sikkerhetsvakter som hjalp han med å deaktivere alarmen og forsikre Henrik om at alt var ok.  

– Jeg følte meg jo litt dum som hadde fått hele teamet ut på utrykning fordi jeg ikke husket koden, men de jeg møtte var utrolig hyggelige og fikk roet meg ned. Noe jeg satt enormt pris på, sier Størmer. 

Han forteller at det han liker aller best med Sikkerhetsgruppen er at de er en lokal utfordrer til de store, etablerte alarmselskapene, og at de er ekstremt serviceinnstilte og hyggelige folk. 

– For meg er Sikkerhetsgruppen et helt åpenbart valg. De er lokale og kjenner området godt, de holder seg oppdatert for å sikre det beste av tjenester og teknologi og de gir deg profesjonell og rask hjelp både ved brann og innbrudd. Alt i alt en skikkelig god pakke med trygghet, avslutter Størmer.  

Har du også lyst til å få hjelp av et lokalt og serviceinnstilt sikkerhetsselskap?

Kontakt Sikkerhetsgruppen for et uforpliktende tilbud i dag.